Négy család a története a koronavírus idején

Pataki József 2021.02.17. Heti friss

Négy család a története a koronavírus idején

Fotó: Pixabay

A Független Színház Magyarország ’Európai család’ című sorozata négy részben mutatja be egy család történetét, akik távol élnek egymástól Európa különböző országaiban.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

A sorozat a koronavírus áldozatai és a karantén által szétszakított családok tiszteletére jött létre, négy ország művészeivel együtt. Az előadás a család életét és tagjainak egymáshoz való viszonyát mutatja be a pandémia időszakában. A család tagjai elzárkózva élnek egymástól, mindenkinek megvan a saját élete, amelyet titkol a rokonai előtt. Mégis mi kovácsolhatja őket újra össze? Mi vezethet ahhoz, hogy mindenki megnyíljon és felfedje féltve őrzött titkait? Az őszinteség és a család támogatása elegendő ahhoz, hogy felálljunk a kudarcokból és tiszta lappal újrakezdjük?

A színészek a történetet közösen alkották meg Richard O’Neill ötlete alapján. Az alkotási folyamat során a szereplők forgatókönyvíró, operatőr és jelmeztervezői feladatokat is elláttak.

A sorozat angol nyelven, magyar, olasz és spanyol felirattal tekinthető meg négy héten át, csütörtökönként 20:00 órától, a Független Színház Magyarország YouTube csatornáján.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT